Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina. Sla het menu over en ga direct naar zoeken.

Word flexdonateur

Als flexdonateur van Cordaid Memisa bepaal je zelf of de afschrijving van je maandelijkse donatie gelegen komt of niet. Komt het je even niet uit, dan sla je gewoon een maand over.

Hoe werkt het precies: 

Elke maand ontvang je van ons een sms met de melding van afschrijving van het maandbedrag. Doe je niets, dan doneer je aan Cordaid Memisa en schrijven we je donatie af van je bankrekening. Wil je liever een keer overslaan, dan sms je binnen twee dagen FLEX MEMISA OVERSLAAN naar 3669. Per sms bevestigen we dit en schrijven we voor die maand geen geld af. De maand erna ontvang je opnieuw een aankondiging per sms. Je kunt je flexdonateurschap natuurlijk op elk moment weer beëindigen. Als je dat doet, dan ontvang je van ons nog een opzegbevestiging per sms.

Als je verwacht niet of zelden een maand over te slaan, kies dan voor het reguliere donateurschap. Zo kunnen we natuurlijk nog meer moeders een veilige bevalling geven. Hoe je ons ook steunt, wij zijn blij met je hulp voor Cordaid Memisa!

Aanmelden:

SMS naar 3669 FLEX MEMISA 5

Om je aan te melden als flexdonateur voor € 5 per maand. Je kunt elk bedrag (in hele euro’s) tot max. € 50 invullen.

Overslaan:

SMS naar 3669 FLEX MEMISA OVERSLAAN

Om deze maand niet te doneren.

Stopzetten:

SMS naar 3669 FLEX MEMISA STOP

Om je flexdonateurschap te stoppen.

Betaling:

Na je aanmelding als flexdonateur, vragen we je eenmalig je IBAN te sms’en om je donatie te bevestigen en de betalingen mogelijk te maken. Als je al bekend bent bij Microincasso, dan vragen we je IBAN niet nogmaals. Betalingen vinden plaats via Microincasso van CM (www.microincasso.nl).

Voor vragen kun je contact opnemen met Cordaid Memisa via 070-3136500 of info@cordaidmemisa.nl.

Lees hier de voorwaarden van FLEX-doneren