Sla het menu over en ga direct naar de content van deze pagina. Sla het menu over en ga direct naar zoeken.

Voorwaarden voor flexdoneren

Artikel 1 Algemeen

1. Deze actie geldt voor deelnemers van 18 jaar of ouder, woonachtig in Nederland.

2. Alle personen die deelnemen aan de actie zijn gebonden aan de bepalingen van deze actievoorwaarden. Deelname aan de actie houdt de aanvaarding in van de actievoorwaarden zonder enig voorbehoud.

3. Cordaid behoudt zich het recht voor de actie voortijdig te beëindigen dan wel te verlengen.

4. Aan deze actie zijn naast de kosten voor het versturen van de sms en de donatiegelden geen andere kosten verbonden.

5. Afmelden voor deze dienst kan door FLEX MEMISA STOP te sms’en naar 3669.

Artikel 2 Spelregels

1. Deelnemen aan FLEX-doneren, waarbij via sms een machtiging wordt afgegeven voor het van de bankrekening afschrijven van de donatie aan Cordaid Memisa, kan door een sms met de tekst FLEX MEMISA [BEDRAG] te sturen naar 3669. Als reactie ontvangt de deelnemer een sms met de vraag om eenmalig het IBAN terug te smsen. Na deze sms ontvangt de deelnemer nog een bevestiging en vanaf dan is men FLEX-donateur. Het aangegeven bedrag kan elk bedrag (in hele euro’s) tot maximaal € 50 zijn.

2. De kosten van deze dienst bestaan uit de kosten van het gebruik van je telefoon (de sms-kosten hangen af van je abonnement) en de donatie die wordt afgeschreven van je rekening. Voor het verzenden van de sms-berichten worden geen extra kosten in rekening gebracht.

3. Dit is een abonnementsdienst. Ben je jonger dan 18? Vraag dan toestemming aan je ouders.

4. Deze dienst is geschikt voor alle mobiele toestellen.

5. Voor het uitvoeren van deze dienst maakt Cordaid Memisa gebruik van de dienst Microincasso van CM Online in Breda.

6. De incasso van het donatiebedrag wordt gedaan door Microincasso, deze naam zie je ook terug in je bankafschrift, in de omschrijving zie je dat het om je donatie voor Cordaid Memisa gaat.

7. Deze dienst voldoet aan de SMS Gedragscode en Reclamecode sms-dienstverlening.

Artikel 3 Gebruik gegevens

1. Alle gegevens die Cordaid Memisa verkrijgt in het kader van deze actie worden opgenomen in een gegevensbestand en zullen vertrouwelijk en conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens worden behandeld.

2. De gegevens worden verzameld ten behoeve van Cordaid Memisa. Cordaid verstrekt je gegevens niet aan derden. Voor de incasso meld je je eenmalig aan bij Microincasso. Via Microincasso kan je zelf betalingen doen aan meedere organisaties. Je hebt hierbij inzicht via je eigen inlogpagina op Microincasso.nl.

3. Cordaid Memisa zal deelnemers mogelijk telefonisch benaderen om te bedanken voor de gegeven bijdrage, meer uitleg te geven over de actie en het werk van Cordaid Memisa of verdere donatiemogelijkheden te bespreken. Omdat je flexdonateur bent van Cordaid Memisa en ons financieel steunt, mogen wij je telefonisch benaderen ook al ben je met je mobiele nummer in het Bel-me-niet Register ingeschreven. Stel je er geen prijs op om door Cordaid Memisa op de hoogte te worden gehouden of gebeld te worden? Dan kun je je hiervoor afmelden via mail (info@cordaid.nl) of telefonisch (070-3136300).